top of page

Hvad vi kan gøre for dig

3D Design

Vi 3D Designer dine ideer for dig. 

Hvordan det fungerer: Kontakt os via vores Kontakt Os side, eller send os en mail på marc@solution-beta.com. Send os så mange informationer som muligt om din ide/emne, såsom billeder, dimensioner, formål, krav osv. Jo mere information vi får, jo mere præcist kan vi gøre det. Hvis vi føler vi mangler information vil vi ringe eller maile tilbage med opfølgende spørgsmål.

Du vil derefter modtage en 3D model fra os som du kan se i et 3D rum, dreje den rundt og godkende den.

Vi laver 3D modellen helt gratis.

Når du har godkendt 3D modellen, kan du enten købe modellen og bruge den til selv at printe den, eller du kan få os til at printe den. Prisen på modellen vil variere efter kompleksitet og antal ekstra rettelser efter den første gratis.

3D Print

Har du allerede et 3D Design, kan du sende det til os til marc@solution-beta.com, fortælle os hvilket materiale det ønskes i (Plastik, metal m.m.) og i hvilket antal, og vi vil vende tilbage til dig med et tilbud. Har din model fejl eller problemer med det ønsket materiale kan vi også tilbyde at fixe og adaptere din model til 3D printet.

Komplet pakke

Hvis du fra start ved at vi skal designe og printe emnet for dig, sørger vi for alt imellem din idee og at du står med den i hånden. Med den komplette pakke får du det mest kompetitive tilbud for hele processen!

3D Skanning og duplikation af eksisterende objekter

Har du et eksisterende objekt du skal have en kopi af, eller måske have lavet en lille ændring til den, kan vi enten 3D skanne den og printe en kopi, eller lave dine rettelser før print.

Reparation (KUN METAL) af fx. sliddele

Har du en sliddel i metal der ville være meget dyr at erstatte, kan det måske bedre betale sig at printe nyt liv i den i stedet for. Vi kan printe direkte på alle svejsbare overflader (Metal) og genskabe hvad der engang var, ofte stærkere end originalt. Det vil ofte kræve en 3D skanning.

bottom of page